Eu sunt Raw-Zilla și sunt aici din dragoste pentru mâncarea sănătoasă! Îți voi prepara orice-mi vei cere, dar nu uita, eu sunt raw-vegan și doar așa știu să gătesc. Cred că vei adora dulciurile făcute de mine,de fapt sunt sigur.

Comanda cu ridicare de la sediu. Poti intra in posesia produselor prin preluarea lor de la sediul nostru Strada Aristizza Romanescu 7, Craiova, in incinta Aliss Shopping Center Craiovita. Oferim livrarea GRATUITA pe raza Municipiului Craiova pentru comenzi ce depasesc suma de 50 LEI.

Prăjituri raw vegane fără zahăr

Prăjituri raw vegane fără zahăr

“In medie, un adult mănâncă mult mai mult zahăr decât ar fi necesar, așa că reducerea aportului de zahăr este o idee foarte buna pentru majoritatea oamenilor, nu doar pentru cei care suferă de diabet zaharat.” 

Așa ar suna o recomandarea din partea medicilor pentru a duce o viață sănătoasă până la adânci bătrâneți dar să renunți la tot ce conține zahăr nu este chiar atât de ușor și nici plăcut. 

Uneori tot ce îți dorești după o zi lungă la birou este să te bucuri de prăjitura preferată alături de o cană de ceai cald sau poate modul tău preferat de a începe ziua este cu un biscuit la cafeaua de dimineață.  

Toți părinți își doresc să le ofere micuților lor ce este mai bun, dar nu le pot refuza bucuria de a-și serba ziua de naștere fără un tort pe măsură. 

Cum ar fi dacă ți-am spune că nu este nevoie să renunți la toate aceste mici plăceri cum ar fi torturile, prăjiturile, brioșele și înghețata, ci doar le poți înlocui cu o varianta sănătoasă, fără zahăr, plină de vitamine și nutrimente.  

Rawzilla este o cofetărie ce realizează doar deserturi raw vegane, fără zahăr, fără coloranți artificiali și fără arome artificiale. De asemenea, nu conțin aditivi, , E-uri sau conservanți. 

Deserturile noastre nu conțin produse de origine animală, devenind astfel perfecte pentru persoane cu intoleranță la lactoza sau alte produse de origine animală. 

Deoarece știm cât de greu sunt de navigat restricțiile alimentare datorate unor boli precum diabetul sau intoleranța la gluten, cofetăria noastră poate realiza la comandă prăjituri special realizate pentru nevoile clienților noștri.