Eu sunt Raw-Zilla și sunt aici din dragoste pentru mâncarea sănătoasă! Îți voi prepara orice-mi vei cere, dar nu uita, eu sunt raw-vegan și doar așa știu să gătesc. Cred că vei adora dulciurile făcute de mine,de fapt sunt sigur.

Comanda cu ridicare de la sediu. Poti intra in posesia produselor prin preluarea lor de la sediul nostru Strada Aristizza Romanescu 7, Craiova, in incinta Aliss Shopping Center Craiovita. Oferim livrarea GRATUITA pe raza Municipiului Craiova pentru comenzi ce depasesc suma de 50 LEI.

Plată Livrare Retur

Cum comand:

1. Pentru siguranță, comanda se plasează cu 48 de ore înainte de ziua în care doriți să-l ridicați.
2. Comanda se poate ridica de la punctul de lucru în zilele de luni – vineri, în intervalul orar 13:00 -19:00.
3. Puteți ridica produsele și sâmbăta, dar cu programare prealabilă.
4. Plata se face online sau la livrare.
5. Dacă nu ați fost contactat în decurs de 3 ore de la plasarea comenzii vă rugăm să luați legătura cu noi la nr 0774 501 541. 

Confirmarea procesării comenzii se face telefonic după ce plasati comanda!
Dacă doriti modificarea comenzii apelati 0774 50 15 41 cat mai repede posibil.

 

Modalități de plată

Plata produselor RawZilla.ro se poate face astfel:

1. Plata Numerar sau cu card în lei la livrare

Se face la livrare comenzii, în lei, la valoarea din momentul confirmării prin email sau telefonice a comenzii. Încasarea banilor se va face de către agentul care efectuează livrarea.

2. Plata online cu card de credit sau debit

Pentru plata online utilizăm procesatorul de plăți electronice iPay BT, unde sunt acceptate cardurile sub mărcile VISA, MASTERCARD, MAESTRO și VISA ELECTRON.

Acest mod de plata nu presupune nici un comision suplimentar.

3. Plata Numerar sau cu card la sediul nostru

Poți comanda online și să ridici comanda din sediul nostru de pe Strada Aristizza Romanescu 7, Craiova, în incinta Aliss Shopping Center Craiovița.

 RETUR

  • Produsele alimentare nu se returneaza. In cazul in care produsul nu este ce ati comandat sau este deteriorat din cauza transportului nu acceptati coletul la livrare.