Eu sunt Raw-Zilla și sunt aici din dragoste pentru mâncarea sănătoasă! Îți voi prepara orice-mi vei cere, dar nu uita, eu sunt raw-vegan și doar așa știu să gătesc. Cred că vei adora dulciurile făcute de mine,de fapt sunt sigur.

Comanda cu ridicare de la sediu. Poti intra in posesia produselor prin preluarea lor de la sediul nostru Strada Aristizza Romanescu 7, Craiova, in incinta Aliss Shopping Center Craiovita. Oferim livrarea GRATUITA pe raza Municipiului Craiova pentru comenzi ce depasesc suma de 50 LEI.

Title Image

Despre Noi

Eu sunt Raw-Zilla și sunt aici din dragoste pentru mâncarea sănătoasă! Îți voi prepara orice-mi vei cere, dar nu uita, eu sunt raw-vegan și doar așa știu să gătesc. Cred că vei adora dulciurile făcute de mine,de fapt sunt sigur.

RawZilla – Dulcele tău … sănătos!

Raw-zilla a apărut din dorința de a oferi în primul rând copiilor un dulce sănătos și în al doilea rând de a oferi adulților o alternativă la dulciurile tradiționale.  Totul în jurul nostru se schimbă, este necesar să realizăm cât de importantă este sănătatea noastră, să ne gândim la alimenatia noastră și să ne punem întrebarea: ce nutrienți și vitamine i-am oferit corpului meu azi? Raw-zilla face totul cu pasiune și își dorește să fie din ce în ce mai bun, către asta țintim noi toți. Vă dorim să fiți din ce în ce mai buni cu voi, cu cei din jur și să luați deciziile corecte chiar și atunci când vine vorba de alimentație și de alegerea “acelui ceva dulce”. Dacă este să fie dulce..să fie un dulce sănătos, să fie RAW 😊.

Dulciurile raw, sunt dulciuri care nu folosesc prepararea termică astfel asigură păstrarea tuturor nutrienților din ingredientele folosite. Ingredientele folosite  în prepararea lor sunt naturale din plante, nu conțin făină albă, aditivi, coloranți sintetici, E-uri, conservanți, ouă, lapte, unt.

Dintre ingredientele folosite în prepararea lor amintim: nuci și semințe, cereale și pseudo-cereale precum hrișca, fulgii de cocos, curmale, stafide, smochine untul de cacao și cocos, precum și fructe de toate felurile, de la zmeură la afine, banană avocado portocale etc. Că îndulcitor se folosește preponderant mierea, dar și siropul de agave, ștevie, sau siropul de arțar, zahărul de cocos, curmale, smochine.

Torturi

Surprinde-i pe cei dragi cu cele mai gustoase torturi raw vegane din Craiova.

Tarte și brioșe

Strecoară un desert delicios de la Raw-Zilla în pachetul tău de prânz. Bucură-te de tartele și brioșele noastre raw vegane, împreună cu prietenii, colegii de la birou, sau pur și simplu, fă-o singur.

Bomboane

Raw-Zilla știe cât de mult ne place dulcele, dar cunoaște și faptul că la un moment dat, un astfel de exces nu poate avea urmări prea grozave.

Mini torturi

În fiecare zi îți dăm întâlnire la Raw-Zilla în Craiova. Te așteptăm de fiecare dată cu delicioasele mini torturi raw vegane, preparate cu grijă din ingrediente naturale.

Prăjituri

Ai încercat prăjiturile raw vegane de la Raw-Zilla? Dacă încă nu ai avut îndeajuns de mult curaj, noi te invităm să le încerci.

Madalina Haiducu

Am comandat un tort minunat cu zmeură pentru ziua nepoțelului meu și am fost extrem de încântați. Delicios, light și sănătos!  Toți au fost foarte amabili și m-au ajutat să aleg tortul exact cum îmi doream. Vă mulțumesc! Super calitate, super servicii! Recomand cu încredere!

Cristi Maria

Aveti cele mai deliciose prajituri. Am incercat prajitura cu morcovi, cu afine, snickers, bilute cu morcovi si vanilie, dar nu m-am putut hotari care imi place mai mult. sunt extraordinar de bune, indiferent de preferintele si gusturile oricui !!

Lorena Gabriela

Incredibil de bune! Da , știu, gusturile diferă, dar am experiență acumulat din multe perindări pe plan national și internațional! Recomand cu toată inima, iar echipei Raw-Zilla îi transmit felicitări, mulțumiri și să nu scădeți niciodată calitatea produselor!