Eu sunt Raw-Zilla și sunt aici din dragoste pentru mâncarea sănătoasă! Îți voi prepara orice-mi vei cere, dar nu uita, eu sunt raw-vegan și doar așa știu să gătesc. Cred că vei adora dulciurile făcute de mine,de fapt sunt sigur.

Comanda cu ridicare de la sediu. Poti intra in posesia produselor prin preluarea lor de la sediul nostru Strada Aristizza Romanescu 7, Craiova, in incinta Aliss Shopping Center Craiovita. Oferim livrarea GRATUITA pe raza Municipiului Craiova pentru comenzi ce depasesc suma de 50 LEI.

Bomboane Raw

Bomboane Raw

Avantajul acestor bomboane raw vegane, este că ne permite să ne jucăm cu ingredientele și aromele, să folosim diferite tipuri de nuci, curmale, sau pudre de fructe.

Spre exemplu, migdalele constituie o mulțime de nutrienți și servesc drept baza pentru foarte multe rețete raw.

Bomboanele noastre raw vegane sunt aromate, hrănitoare, fără zahăr, sau alte produse de origine animală, desemenea nu conțin cofeină și sunt excelente în special pentru copii.

Sunt ideale chiar dacă ești pe fugă, sau dacă vrei să îi oferi copilului tău un desert hrănitor și sănătos.

Raw-Zilla este în Craiova și te așteaptă în fiecare zi pentru a îți oferi doza de sănătate și energie.

Puteți deasemenea savura pauzele de cafea cu bomboanele noastre raw vegane aromate, cu nuca, portocală, curmale, sau cacao.

Prin consumul bomboanelor raw vegane, nivelul de energie al organismului crește în mod natural.

Deserturile noastre raw vegane îți oferă un aport sănătos de nutrienți, nu conțin făină, lapte, sau ouă, iar gustul acestora este absolut incredibil.

Pentru îndulcirea bomboanelor raw vegane folosim întotdeauna îndulcitori naturali precum mierea, stevia, siropul de agave, sau zahărul de mesteacăn și utilizăm deasemenea superalimente, cacao crudă, goji, spirulină, lucuma și carob.

Fără griji, aceste deserturi îți mențin indicele glicemic constant pe o perioada destul de lungă, așadar nu vei simți prea curând nevoia de dulce.

Ne străduim să oferim cea mare mare varietate de deserturi raw vegane.

Ai posibilitatea de a comanda produsele noastre online, sau ne poți vizită în incinta Aliss Shopping City, pe Strada Aristizza Romanescu 7.

Sănătatea nu trebuie să impună o serie de restricții, un program detox, sau diversele diete costisitoare. Este foarte simplu, atunci când mănânci sănătos, te simți bine, iar energia pe care o primești te ajută să îți continui cu poftă, toate planurile tale de zi cu zi .

Suntem aici pentru tine din dragostea pentru mâncarea sănătoasă și să îți oferim cele mai bune dulciuri raw vegane din Craiova.

Acum te poți bucura de un dulce bun și sănătos în același timp.

Suntem foarte bucuroși că am putut crea o rețeta delicioasă de rafelici, potrivite atât pentru cei mari, în special pentru cei mici.

Bomboanele pot fi consumate chiar și după 1-2 zile, dacă sunt păstrate la rece.

După doar câteva ore de la preparare toate aromele și texturile se întrepătrund devenind incredibil de gustoase.

Al nostru Raw-Zilla nu are toate ingredientele bătute în cuie, se joacă cu combinații noi de fiecare dată, așadar poți veni cu idei noi de bomboane raw vegane oricând, ne-ar plăcea să împărtășim împreună Raw-Zilla.