Eu sunt Raw-Zilla și sunt aici din dragoste pentru mâncarea sănătoasă! Îți voi prepara orice-mi vei cere, dar nu uita, eu sunt raw-vegan și doar așa știu să gătesc. Cred că vei adora dulciurile făcute de mine,de fapt sunt sigur.

Comanda cu ridicare de la sediu. Poti intra in posesia produselor prin preluarea lor de la sediul nostru Strada Aristizza Romanescu 7, Craiova, in incinta Aliss Shopping Center Craiovita. Oferim livrarea GRATUITA pe raza Municipiului Craiova pentru comenzi ce depasesc suma de 50 LEI.

Alimentația raw vegană

Alimentația raw vegană

Raw vegan înseamnă crud, adică toate alimentele pe care le consumăm sunt crude, sau eventual, gătite până la temperatura de 42 de grade Celsius.

Atunci când hrana este gătită la o temperatura mai mare de 42 de grade Celsius, își pierde vitaminele, enzimele și nutrienții.

Alimentația raw vegană prezintă o mulțime de beneficii, iar cel mai important este faptul că ajută la detoxifierea organismului.

Ajută la oxigenarea și hidratarea celulelor corpului, echilibrează greutatea acestuia si furrnizeaza toți macro și micronutrientii necesari.

Puteți scapa de kilogramele în plus cu ajutorul verdețurilor și legumelor verzi.

Atunci când renunți la carne și la preparatele gătite, ai nevoie de o dietă mai diversă, care să includă fructe, legume, cereale, semințe și nuci. Toate acestea îți acoperă necesarul zilnic nutritiv de proteine, lipide, vitamine și carbohidrați.

Proteinele le poți lua din cartofi, broccoli, alune, mazăre, din untul de arahide, lapte din soia, sau linte. Acestea sunt doar câteva exemple de surse de proteine vegetale.

Vitamina D nu se găsește în alimentele vegetariene, însă organismul o poate sintetiza prin expunerea la soare pe timpul verii timp de 15 minute de 2-3 ori pe săptămâna.

Pentru un sistem osos echilibrat, calciu reprezintă cel mai important aspect. Organismul îl poate sustrage din legume proaspete cu frunze verzi, semințe de susan, tofu, broccoli și smochine.

Zincul este furnizat de alimentele vegetariene, în cantitate mai mare decât cea recomandată zilnic și se găsește în cereale neprelucrate, nuci și legume proaspete.

Principalele surse de fier din hrana crudivora sunt sfecla roșie, varza roșie, legumele verzi și ciupercile.

Atunci când vorbim despre alimentația raw vegană, putem vorbi deschis și despre deserturile raw vegane.

La început acestea au fost privite ca pe un moft, însă acum, reprezintă o necesitate pentru toți cei care își doresc să aibă grijă de corpul și sănătatea lor.

Acestea nu conțin zahăr, sau îndulcitori artificiali, nu conțin produse de origine animală și nu sunt tratate termic.

Deserturile raw vegane constituie o doză de vitamine atât pentru par, cât și pentru corp.

Alimentele gătite la temperaturi înalte pierd gustul plăcut al produselor crude și devin necomestibile în lipsa unui adaos de sare, uleiuri, sau alte ingrediente de acest fel.

În concluzie, ajungem să consumăm o cantitate destul de mare de sare, aceasta prezentând o mulțime de efecte negative asupra organismului nostru.

Hrana gătită la temperaturi ridicate, îngreunează, secătuiește de nergie și obosește organismul, acest lucru putând fi observat cu ușurință după fiecare masă, de fiecare dintre noi.

O masă alcătuită din fructe și legume proaspete, prezintă un rol revigorant și puternic energizant.

Alimentația raw vegană are efecte incredibile în încetinirea procesului de îmbătrânire și păstrarea unui fizic plăcut și tânăr.

Tenul este curățat de acnee și de impurități, dispar cearcănele, iar față devine luminoasă și întinsă.

Încearcă să introduci în meniul tău zilnic mai multe fructe și legume și verdețuri proaspete, rădăcinoase, la care poți adaugă cantități moderate de nuci, sau semnite crude și nu uită, poți implementa în alimentația ta și delicoasele prăjituri raw vegane de la cofetăria noastră Raw Zilla, din Craiova.